test

 

Real-life events en livestreams die kandidaten en medewerkers aantrekken, inspireren en nauwer bij je organisatie betrekken

Een rekruteringsevent, teambuilding of personeelsfeest? De verjaardag van je onderneming vieren? Of je nieuwe strategie of bedrijfscultuur lanceren? Krijg iedereen mee in real-life, gestreamde or hybride events. Altijd met een Pink Piñata knal. Dus met veel enthousiasme, impact en een persoonlijke toets.

Laat je inspireren door onze cases en stuur ons jouw verzoek.

Een aantal van onze events en livestreams

Moet je dansen of dineren om je verbonden te voelen met je collega’s? Dat mag, maar dat hoeft niet. Een namiddagje bedrijfsradio en een heuse tv show zorgde bij P&V Group voor een ongekend gevoel van verbondenheid.

Video afspelen Over het project

P&V Group

Net dat tikkeltje anders tv show

After movie

Een exclusieve pre-soirée voor kandidaat-teamleaders bij Delhaize. Met een inspirerende verwelkoming van de CEO, een cook-off met Sophie Dumont en speeddating met HR en store managers.

Video afspelen Over het project

Delhaize

Teamleader Pre-Soirée

Rekruteringsevent

water-link

The power of water

Employee Engagement

Delhaize

(Assistant) Store Manager Soirée

Rekruteringsevent

Waar mag jij op rekenen?

Jarenlange ervaring

Ja, we houden van pink. Maar nog meer van video’s, events, employer branding en storytelling. Daar mag je ons zelfs al jaren voor bellen. Dat merk je al van bij de eerste kennismaking.

Persoonlijke aanpak

Alles start bij jouw verhaal. Dat we samen schrijven en vertalen naar events en video’s waar inhoud, beleving en impact centraal staan.

Grondige voorbereiding

De enige verrassing is die op de gezichten van je kandidaten en medewerkers. Wanneer je ze raakt met je video of inspireert met je event. Daarom laten we niets aan het toeval over.

Sterke productie

Copywriting, design, planning, regie, montage, camerawerk, catering, … Noem maar op. We gaan in iedere stap van iedere productie voor de sterkste crew en partners. En voor het beste resultaat.

Leuke ervaring

Ieder project, van de kleinste video tot het grootste event, is voor ons een plezier om te doen. En dat plezier delen we graag met jou en iedereen die een rol speelt in het hele verhaal.

Knappe zussen

Employee engagement, employer branding, rekrutering, … Iedere video of event maakt wel deel uit van een groter geheel. Daar kennen onze zussen van Insilencio en Doorstep zelfs nog meer van.

Een aantal van onze fans

Familiehulp logo
Accent logo
Colruyt Group logo
BASF logo
CROSSPOINT logo
Delhaize logo
Axa logo
ING logo
Mölnlycke Benelux logo

I could never have imagined the result would be that good! We got compliments from everywhere, including our global CEO. Truly top-notch video!

NMBS logo

Jullie video’s zijn naturel en authentiek. Kom ik zelden ergens anders tegen.

Elia Group logo
Trilations logo
P&V Groep logo

Wat een wervelende show, wat een gevoel van verbondenheid, wat een mooie mix van resultaten, klanten en al wat menselijk is!

DB&S Machines logo
Big Industries logo
Accenture logo
Spie logo
Febelfin academy logo
ENSUR logo