test

 

 

Video’s die kandidaten en medewerkers inspireren en nauwer bij je organisatie betrekken

Wil je je echte zelf tonen in employer brand en ambassadeurvideo’s? De juiste kandidaten teasen en aantrekken op social media? Of je event een extra knal geven? Wij scripten, shooten en produceren video’s voor elke gelegenheid. De Pink Piñata way. Authentiek, fun en verrassend.

Bekijk onze verhalen hieronder. En vertel ons nadien het jouwe.

Een aantal van onze videoproducties

BASF Innovation Center Gent zoekt collega’s die mee willen werken aan de biotechnologie van de toekomst. Om hen als werkgever op de kaart te zetten, creëerden we samen met Insilencio de campagne ‘Let’s bring the lab to the field’. Met als kers op de taart een bedrijfsfilm die het verhaal en de impact van het bedrijf straf in beeld brengt.

Video afspelen Over het project

BASF Innovation Center Gent

Let’s bring the lab to the field

Employer branding video

In de reeks ‘vers getapt’ laten we enkele newjoiners van Alken-Maes aan het woord om te ontdekken wat de eerste indruk is van hun werkgever. Uiteraard ging dat gepaard met de nodige biertermen en café-vergelijkingen.

Video afspelen Over het project

Alken-Maes

Vers getapt

Testimonial

In je traject als Analyst bij Colruyt Group zit jij mee aan de schrijftafel. Deze video werd in de communicatiecampagne ingezet om het boeiende en leerrijke pad van opleidingen, winkelstages, projecten en coaching op maat in de kijker te zetten.

Video afspelen Over het project

Colruyt Group

Een traject als Analyst

Awareness video

Elk jaar werken 1000 ING-collega’s een dag als vrijwilliger. Onder andere bij zorgboerderij Huppeldepup. Dit is hun verhaal. 

Video afspelen Over het project

ING Belgium

ING Volunteering Days

Imago video

Waar mag jij op rekenen?

Jarenlange ervaring

Ja, we houden van pink. Maar nog meer van video’s, events, employer branding en storytelling. Daar mag je ons zelfs al jaren voor bellen. Dat merk je al van bij de eerste kennismaking.

Persoonlijke aanpak

Alles start bij jouw verhaal. Dat we samen schrijven en vertalen naar events en video’s waar inhoud, beleving en impact centraal staan.

Grondige voorbereiding

De enige verrassing is die op de gezichten van je kandidaten en medewerkers. Wanneer je ze raakt met je video of inspireert met je event. Daarom laten we niets aan het toeval over.

Sterke productie

Copywriting, design, planning, regie, montage, camerawerk, catering, … Noem maar op. We gaan in iedere stap van iedere productie voor de sterkste crew en partners. En voor het beste resultaat.

Leuke ervaring

Ieder project, van de kleinste video tot het grootste event, is voor ons een plezier om te doen. En dat plezier delen we graag met jou en iedereen die een rol speelt in het hele verhaal.

Knappe zussen

Employee engagement, employer branding, rekrutering, … Iedere video of event maakt wel deel uit van een groter geheel. Daar kennen onze zussen van Insilencio en Doorstep zelfs nog meer van.

Een aantal van onze fans

CROSSPOINT logo
Elia Group logo
Mölnlycke Benelux logo

I could never have imagined the result would be that good! We got compliments from everywhere, including our global CEO. Truly top-notch video!

Spie logo
ENSUR logo
Delhaize logo
P&V Groep logo

Wat een wervelende show, wat een gevoel van verbondenheid, wat een mooie mix van resultaten, klanten en al wat menselijk is!

Accent logo
Trilations logo
Big Industries logo
Febelfin academy logo
Accenture logo
Axa logo
DB&S Machines logo
NMBS logo

Jullie video’s zijn naturel en authentiek. Kom ik zelden ergens anders tegen.

Colruyt Group logo
BASF logo
ING logo
Familiehulp logo