test

 

 

Video’s die kandidaten en medewerkers inspireren en nauwer bij je organisatie betrekken

Wil je je echte zelf tonen in employer brand en ambassadeurvideo’s? De juiste kandidaten teasen en aantrekken op social media? Of je event een extra knal geven? Wij scripten, shooten en produceren video’s voor elke gelegenheid. De Pink Piñata way. Authentiek, fun en verrassend.

Bekijk onze verhalen hieronder. En vertel ons nadien het jouwe.

Een aantal van onze videoproducties

NMBS heeft een knaller van een nieuwe jobsite. Met 19 ambassadeursvideo’s die je een mooi en authentiek beeld geven van NMBS als werkgever. Met en door eigen mensen.

Video afspelen Over het project

NMBS

Maxime & Caroline

Ambassadeurs video

Hoe toon je je mensen dat je om hen geeft? Door hen te helpen groeien. Dat is wat bpost en Inclusief Duaal Leren deden voor Rochaylo. 

Video afspelen Over het project

bpost

Inclusief Duaal Leertraject

Awareness video

Welke uitdagingen gaan jonge wolven aan bij Accenture?  Goeie vraag. Dus vroegen we dit ook aan Alexia. Daarna gaven we haar een GoPro mee om haar werkweek in beeld te brengen. Het resultaat? Een leuke mix van interview en self-shot-action.

Video afspelen Over het project

Accenture

Young Talents

Ambassadeurs video

Taste the vibe and join the wave. Maak kennis met de mensen van Schweppes Suntory Benelux via deze leuke en smaakvolle video’s waarin je verschillende departementen en werkomgevingen tegenkomt.

Video afspelen Over het project

Schweppes Suntory Benelux

Join the wave

Ambassadeurs video

Waar mag jij op rekenen?

Jarenlange ervaring

Ja, we houden van pink. Maar nog meer van video’s, events, employer branding en storytelling. Daar mag je ons zelfs al jaren voor bellen. Dat merk je al van bij de eerste kennismaking.

Persoonlijke aanpak

Alles start bij jouw verhaal. Dat we samen schrijven en vertalen naar events en video’s waar inhoud, beleving en impact centraal staan.

Grondige voorbereiding

De enige verrassing is die op de gezichten van je kandidaten en medewerkers. Wanneer je ze raakt met je video of inspireert met je event. Daarom laten we niets aan het toeval over.

Sterke productie

Copywriting, design, planning, regie, montage, camerawerk, catering, … Noem maar op. We gaan in iedere stap van iedere productie voor de sterkste crew en partners. En voor het beste resultaat.

Leuke ervaring

Ieder project, van de kleinste video tot het grootste event, is voor ons een plezier om te doen. En dat plezier delen we graag met jou en iedereen die een rol speelt in het hele verhaal.

Knappe zussen

Employee engagement, employer branding, rekrutering, … Iedere video of event maakt wel deel uit van een groter geheel. Daar kennen onze zussen van Insilencio en Doorstep zelfs nog meer van.

Een aantal van onze fans

DB&S Machines logo
Febelfin academy logo
CROSSPOINT logo
NMBS logo

Jullie video’s zijn naturel en authentiek. Kom ik zelden ergens anders tegen.

Big Industries logo
ING logo
Familiehulp logo
ENSUR logo
P&V Groep logo

Wat een wervelende show, wat een gevoel van verbondenheid, wat een mooie mix van resultaten, klanten en al wat menselijk is!

Colruyt Group logo
Elia Group logo
BASF logo
Accenture logo
Trilations logo
Axa logo
Mölnlycke Benelux logo

I could never have imagined the result would be that good! We got compliments from everywhere, including our global CEO. Truly top-notch video!

Accent logo
Spie logo
Delhaize logo